Quantum Allergie


Het lichaam is een prachtige vertaler en maakt vaak prima voelbaar waar verstoringen, van voeding maar zeker van emoties, in het celgeheugen liggen opgeslagen.

Door gericht een thema of vraag in te zetten, het zachtjes bekloppen van de ruggenwervel en het verbinden met die aangegeven plaats in het lichaam en/of de bijbehorende emoties wordt het lichaam als het ware “gereset”. Op een relatief eenvoudige manier kun je blokkades van oude inprentingen (celgeheugen) oplossen. Je leert je lichaam om weer normaal te reageren op datgene wat als verstoring werd gezien. Daardoor help je de zelfgenezingskracht van het lichaam te versterken en te versnellen. 

Je kunt vergelijken met EMDR maar dan vanuit het lichaam vertaald ipv vanuit het hoofd. Je kunt met je denkhoofd nog zoveel bedenken en verklaren maar het lichaam is altijd eerlijk en duidelijk en maakt daardoor het werken met Quantum Allergie zoveel makkelijker en het bereik zoveel groter. Het is echt heel verrassend van hoever terug je op celherinnering nog blokkades bij je draagt waarvan je met je brein bedacht dat je ze al wel verwerkt had of niets een wist dat het je belastte. Denk hierbij aan je jonge kinderjaren en je eigen zwangerschap. Het is zo mooi dat je dus buiten je brein om op een relatief simpele manier die blokkades weg kunt halen. Ik stem me af op jouw lichaam en jouw energie waardoor ik kan voelen of het zich oplost maar jouw lichaam doet zelf helemaal het werk! Vaak vallen vervolgens de juiste aanvullende  ‘vragen’ binnen om die ook nog te checken op belasting.  In het kader van je eigen therapeut zijn en blijven, ben ik heel blij om op deze manier te kunnen werken.

Benieuwd naar wat Quantum Touch is en wat het eventueel voor jou kan betekenen?