Quantum Touch

Van nature trilt je lichaam op een hoge frequentie. Als onbalans te lang aanhoudt, vermindert de trillingsfrequentie. Daarmee verliest je lichaam het zelf genezend vermogen.

Het bewust verhogen van de trilling van de energie is mogelijk door het gebruik van specifieke ademhaling en lichaamsbewustzijn. Deze energie is beschreven door talrijke culturen in de afgelopen duizenden jaren – ook wel prana, manna, chi of ki genoemd.

Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een vermogen om te helen. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, hebben de trillingen de neiging om zich af te stellen op elkaar. Over het algemeen zal de langzamere trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen. Als er een hoog trillingsveld aangeboden wordt op een pijnlijk of gekwetst gebied dan antwoordt het lichaam door zijn eigen trilling te verhogen waardoor het zichzelf kan genezen.

Heel-fijn behandelt deze verandering in trillingsfrequentie. Hierdoor komt je lichaam weer in balans. Quantum Touch werkt bijzonder goed bij (sport)blessures, blokkades en andere lichamelijke ongemakken. Quantum Touch werkt door kleding heen, er zal afhankelijk van de klacht hooguit gevraagd worden je schoenen uit te doen.

Ook heeft Quantum Touch een positief versterkend effect op het mentale vlak en zeer waardevol gebleken bij burn-out en depressie.  Je wordt je beter bewust van je eigen grenzen en zult daar ook naar willen handelen.

Dieren zijn gek op Quantum Touch. Het werkt bij hen hetzelfde als bij mensen.
Lees hier meer over Quantum Touch.

Benieuwd naar wat Quantum Allergie is en wat het voor jou kan betekenen?

Meer over bewustwording en energiewerk

 Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de verschillende onderwerpen.

Bewustwording en energetisch werk

Meer weten over bewust worden en de ondersteuning die Heel-fijn je kan bieden?

Informatie en Tarieven

Meer informatie over mijn werkwijze en de bijbehorende tarieven.

Workshops en Cursussen

Verschillende workshops en cursussen gericht op bewust er zijn.