Quantum Touch

Anno 2021 waarbij Moeder Aarde haar trillingsfrequentie enorm aan het verhogen is zullen er steeds meer mensen tegen klachten m.b.t. het upgraden van hun eigen trillingsfrequentie aanlopen. Kijk naar de workshop Heel jezelf https://www.heel-fijn.nl/workshops-en-cursussen/workshops/heel-jezelf/ voor uitgebreide info.

Van nature trilt je lichaam op een hoge frequentie. Als onbalans te lang aanhoudt, vermindert de trillingsfrequentie. Daarmee verliest je lichaam het zelf genezend vermogen.

Het bewust verhogen van de trilling van de energie is mogelijk door het gebruik van specifieke ademhaling en lichaamsbewustzijn. Deze energie is beschreven door talrijke culturen in de afgelopen duizenden jaren – ook wel prana, manna, chi of ki genoemd.

Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een vermogen om te helen. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, hebben de trillingen de neiging om zich op elkaar af te stellen. Over het algemeen zal de vertraagde trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen. Als er een hoog trillingsveld aangeboden wordt op een pijnlijk of gekwetst gebied dan antwoordt het lichaam door zijn eigen trilling te verhogen waardoor het zichzelf kan genezen.

Vaak gebruik ik mijn heldere vermogens in combinatie met Quantum Touch en Quantum Allergie waardoor jouw lichaam weer de handreikingen krijgt om in balans te komen. Quantum Touch heeft een positief versterkend effect op het mentale vlak en zeer waardevol gebleken bij burn-out en depressie.  Je wordt je beter bewust van je eigen gevoelens en grenzen en zult daar ook naar willen handelen.

Quantum Touch werkt bijzonder goed bij (sport)blessures, blokkades en andere lichamelijke ongemakken. Het werkt door kleding heen, er zal afhankelijk van de klacht hooguit gevraagd worden je schoenen uit te doen.

Dieren zijn gek op Quantum Touch. Het werkt bij hen hetzelfde als bij mensen.
Lees hier meer over Quantum Touch.

Benieuwd naar wat Quantum Allergie is en wat het voor jou kan betekenen?