Wichelroede lopen

 

Je kunt last hebben van enorme vermoeidheid ondanks vele uren slaap, gesloopt uit bed komen of dat je op een aantal plaatsen in je huis niet graag zit. Of het is altijd onverklaarbaar koud in huis en waait het op bepaalde plaatsen in je huis terwijl dat helemaal niet te verklaren is. Dan kan het zijn dat er zich kruispunten van wateraders in je huis bevinden.

Je kunt je voorstellen dat wanneer een dier in een stal staat waar zich een kruispunt van wateraders bevindt dat het dier zich zeer onbehaaglijk zal voelen en uiteindelijk allerlei klachten gaat ontwikkelen omdat het energie verliest inplaats van uitrust. “Vroeger” kwam er iemand met de wichelroede lopen voordat de stal gebouwd werd om problemen bij de dieren te voorkomen.

De ervaring leert dat verstoringen van het stralingveld voor meer drukte zorgt in de onzichtbare wereld zodat ik ook altijd mijn wichelroedes mee neem als er een hulpvraag komt van ouders wiens jonge kind slecht slaapt en angstig is om op de eigen kamer te slapen. Jonge kinderen staan vaak nog wagenwijd open en nemen de onzichtbare wereld levensecht waar.  

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je graag dat ik een keertje bij je langs kom?

Neem contact met mij op.

Meer over bewustwording en energiewerk

 Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de verschillende onderwerpen.

Bewustwording en energetisch werk

Meer over Quantum Touch, Quantum Allergie en huizen reinigen.

Informatie en Tarieven

Meer informatie over mijn werkwijze en de bijbehorende tarieven.

Workshops en Cursussen

Verschillende workshops en cursussen gericht op bewust er zijn.