De bloemenpluktuin gaat vanaf 14 augustus óók op dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 13.00 uur open.

 

Door de aanhoudende warmte staan er nu zoveel prachtige bloemen in bloei, wel 30 verschillende soorten en dan ook nog in allerlei verschillende kleuren dat ik vaak te horen krijg dat je er hebberig van wordt. Het zijn allemaal eenjarige bloemen die je bij een bloemist zelden zult vinden. Het wordt dus een heus veldboeket wat je gaat plukken.

 

De onkruiddruk wordt langzaam aan minder waardoor ik mijn handen vrij krijg om de tuin meer open te stellen. Wacht zeker niet nog 3 weken om langs te komen want mooier dan het nu is gaat het niet meer worden. En de magie van het veld wens ik iedereen toe! Dus neem je tijd en kom genieten van al het moois wat er bloeit en rondvliegt.

 

De openingstijden zijn vanaf heden;

 

Dinsdag van 13.00 uur – 17.00 uur

 

Donderdag van 13.00 uur – 21.00 uur ( We volgen het licht van de dag, de avondtijd zal zoetjes aan korter worden)

 

Zaterdag van 8.00 – 16.00 uur

 

 Tot ziens in de biologische bloemenpluktuin bij BD-tuinderij de Kromme Lepel, Laageinde 20 Bergen op Zoom. Vanuit Roosendaal richting Bergen op Zoom, vervolgens neem je een stukje de A4 richting Rotterdam en bij Tholen neem je de afslag. Even Welberg aanhouden en dan ben je er zo! Navigatie op telefoon leidt je de goede kant op, de tomtom niet.