Koken met natuurvoeding

Mijn interesse ligt met name op het gebied van seizoensgroente en het verwerken van groente middels wecken, fermenteren en drogen.

De kookworkshops geef ik gezien de drukke werkzaamheden alleen nog in de herfst-/winterperiode. We zetten dan per keer één soort groente in de hoofdrol en gaan meerdere gerechten van deze groente maken. Dit om de creativiteit te stimuleren en de veelzijdigheid van het gewas te ervaren.

Ik werk graag in kleine groepen vanuit een huiselijke sfeer zodat er alle tijd is om op vragen  in te gaan. Tijdens de avonden / ochtenden wordt er uitleg gegeven, er worden tips aangedragen hoe je iets kunt bereiden en iets smaakvol kunt krijgen en de producten van dat moment worden uitgebreid geproefd.

Mocht je graag samen met een groepje (van minimaal 5 personen) een informatieavond of kookworkshop af willen spreken dan kunnen we in overleg een datum inplannen. Dit kan ook op een andere locatie, aparte kookpitten zijn voorradig en zo mee te nemen.

Uiteraard koken we uitsluitend vegetarisch of veganistisch met biologische of biologisch-dynamische producten.
Heb je interesse, neem een kijkje bij de workshops op deze website.

Kookworkshops één soort groente in de hoofdrol

De kookworkshops geef ik gezien de drukke werkzaamheden alleen nog in de herfst-/winterperiode. We zetten dan per keer één soort groente in de hoofdrol en gaan meerdere gerechten van deze groente maken. Dit om de creativiteit te activeren en de veelzijdigheid van het gewas te ervaren.
We koken uitsluitend met biologische of biologisch-dynamische groente.