Cursus Biografie

Op 25 september start er weer een cursus Biografie. Een cursus over levensloop en lotsbestemming die 6 avonden beslaat over een periode van 3 maanden.

Cursus Bewust er zijn

In oktober 2019 start de cursus;’Bewust er zijn, breng orde in de wereld van je verleiders en je tegenkrachten’. Deze cursus gaat er
met name om hoe je de werking van de tegenkrachten, verleiders en de ontkrachting van het IK kunt herkennen. Niet door het beperken van indrukken, afscherming of bescherming van jezelf maar juist door je IK kracht te versterken waardoor je het leven beter gaat begrijpen en krachtiger tegemoet kunt treden.

Workshops / rondleiding

Naast cursussen geef ik ook nog meerdere workshops, steeds met een wisselend thema. Benieuwd naar de workshops of de rondleiding bij bio-dynamische tuinderij de Kromme Lepel in Bergen op Zoom?

Neem een kijkje op de volgende pagina.

Cursussen Heel-fijn

 

Lees meer over een cursus door op de afbeelding boven de cursus te klikken. Hier kun je je tevens aanmelden voor de betreffende cursus.

Heb je vragen over een cursus of behoefte aan meer informatie, neem telefonisch of doormiddel van het contactformulier contact met me op.

Ik beantwoord zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail je bericht.