Bewust er zijn, breng orde in de wereld van je verleiders en je tegenkrachten

Deze cursus gaat er met name om hoe je de werking van de tegenkrachten, verleiders en de ontkrachting van het IK kunt herkennen. Want als je die doorziet kom je van overleven naar doorleven naar leven. Niet door het beperken van indrukken, afscherming of bescherming van jezelf maar juist door je IK kracht te versterken waardoor je het leven krachtig tegemoet kunt treden. Dat gebaar heeft een hele andere dynamiek.

Velen van ons voelen de druk en de hectiek van het leven van alledag en ervaren dat nogal eens als onprettig. We willen er wat aan veranderen, weten niet hoe en zoeken dat vaak buiten onszelf. In deze cursus gaan we stap voor stap op weg om je bewuster van je innerlijk leven te worden.

Wat voel en doe ik? Waarom voel ik dat en doe ik zo? Wil ik dat ook wel? Hoe kan ik het anders doen? Welke tegenkracht of verleider is er werkzaam waardoor ik terug val in oude gedachtes en gewoontes en steeds weer hetzelfde reageer? Hoe vermomt die tegenkracht of verleider zich? Kun je die ook voelen of zit die alleen in het hoofd? Hoe wek ik de waarnemer in mij waardoor ik dit kan doorbreken? En kan ik de “stille” steun ervaren die mij aangereikt wordt?

In deze cursus gaan we daar dieper op in en kun je zelf ontdekken welke tegenkrachten en verleiders er werkzaam zijn die jou van je IK kracht vandaan te houden.

De cursus is in 5 avonden of ochtenden gegoten en wordt vanwege de interactie in kleine groepjes (± 4 personen)  gegeven.

Locatie cursus
Buitenberg 28, 4707 SX Roosendaal

Investering in jezelf   € 175,00
mag overgemaakt worden op NL64RABO0153132124 t.n.v. Heel-fijn of contant op de avond zelf.

Heb je verder nog vragen, neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met me op.

Deze prachtige afbeelding is een schilderij van Moniek Peek.

Najaar 2022

Data volgen maar voel je vrij om te mailen mocht je interesse hebben.

Aanmeldformulier voor cursus

Aanmelding voor

1 + 7 =