Oefen en samenzijn momenten als vervolg op de workshop Heel-jezelf

Hoe vaker je oefent met energiewerk hoe meer ervaringen je opdoet en daardoor ontstaan vaak ook meer vragen.  Deze ochtenden en avonden zijn gewijd aan het delen van die ervaringen, het beantwoorden van de vragen en mocht er behoefte zijn, om het te oefenen met elkaar. Want hoe vaker je het oefent hoe meer het eigen wordt.

Bovendien is het in de huidige tijd gewoon fijn om met elkaar te zijn en van gedachten te wisselen. Zeker nu het speelveld om ons heen sterk verandert en degenen met een kritische kijk en de steeds terugkerende ‘waarom vraag’ inmiddels prachtige etiketten hebben gekregen waardoor de behoefte om je uit te spreken eigenlijk verdwijnt. Toch is het fijn om over het collectieve veld te sparren en de ups en downs met elkaar te delen. Het doet wat met een mens als je jezelf niet meer vrij uit kunt spreken.

We starten met een geleide aardingsoefening en het verhogen van de eigen energie en aansluitend zien we wat er verder ontstaat.    

Voor degene die de workshop in 2019 of eerder heeft gedaan is het mogelijk verstandig om de opfrisworkshop te doen. De workshop is in 2020 vanwege de toenemende frequentie van de Schumann resonantie, de belasting van de zonnevlammen en de uitwerking die beiden bij ons teweeg brengen uitgebreid. Ben je nieuwsgierig meld je aan maar voel je niet gehinderd om al aan te sluiten bij de oefenmomenten.

Deze samenkomst wordt gehouden in mijn woonruimte  waardoor er voldoende bewegingsruimte is.

Graag even een berichtje als je zin hebt om te komen, dan zorg ik dat er voldoende thee klaar staat. Voel je vrij om zowel op de ochtenden als op de avonden te komen!

Locatie
Buitenberg 28, 4707 SX Roosendaal

Investering; Er wordt een verblijdende bijdrage gevraagd. Waarom? Omdat ik er blij van word om jullie te ontvangen, kennis te delen en mensen samen te brengen, maar ook ik mag me op de een of andere manier voorzien in mijn levensonderhoud dus deel met me wat jij het waard vind of wat je kunt missen. Daar word ik dan weer blij van. Er zal een potje klaar staan waar je je bijdrage in kunt doneren.

Ook voor deze ontmoetingsmomenten geldt; degene die hun Covid injectie hebben gehad kunnen pas 4 weken na hun prik aanschuiven. In die tussentijd zijn de stoffen die via het lichaam uitgescheiden worden a.g.v. de injectie voor mijn lichaamssysteem te belastend.

Heb je verder nog vragen, neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met me op.

Data;

1 x in de maand op woensdagavond en 1x per maand op woensdagochtend

Woensdagavonden;

 3 augustus / 7 september / 5 oktober / 2 november / 7 december

Inloop 19.15 uur, start 19.30 uur tot  21.30 uur.

Woensdagochtenden;

20 juli / 17 augustus / 21 september / 19 oktober / 16 november / 21 december

Inloop 9.15 uur, start 9.30 uur tot 11.30 uur

 

Aanmeldformulier voor workshop

Aanmelding voor

14 + 11 =