Opfrisworkshop Heel jezelf

De workshop Heel-jezelf is in 2020 uitgebreid met uitleg over de Schumann resonantie en de zonnestormen en de invloed  die dat op ons heeft.

De trillingsfrequentie van de Aarde (de Schumann resonantie) is sinds een aantal jaren enorm aan het verhogen en het afgelopen jaar in een versneld tempo. Met de verhoging naar 16 Herz wat nu als ‘normaal’ beschouwd wordt zijn er inmiddels al uitschieters naar 43 Herz en meer.
Dat betekent dat alles wat op Aarde leeft aangeraakt wordt door die hoge trilling en of je wilt of niet, je uiteindelijk mee gaat resoneren.  Dat ervaren nu al heel veel mensen vaak echter nog onbewust. Het is niet moeilijk te begrijpen dat alles wat een mens verzwaard of bezwaard daardoor ervaren wordt, alsof dat allemaal boven komt drijven.

Angst, stress, machteloosheid zijn voorbeelden van een hele lage trillingsfrequentie en dat is waar we op dit moment voortdurend mee te maken krijgen.

Vandaar dat de workshop Heel-jezelf uitgebreid is met uitleg over de trillingsfrequenties en de daarbij behorende emoties en oefentechniek om vanuit die lage trilling in die hoge trilling te geraken. Die hoge trilling is nl de sleutel om op fysiek en mentaal niveau iets te kunnen veranderen, helen of bereiken. Aan de basis van de workshop is niet gesleuteld, die was daar al op gericht maar is nu nog breder gemaakt.

Degene die de workshop gevolgd heeft in 2019 of eerder heeft wel kennis gemaakt met het vermogen om met energie te werken maar heeft deze aanvulling gemist terwijl die op dit moment van groot belang is. Met deze opfrisworkshop bied ik je die informatie aan en is het tevens een mooi moment om het werken met energie nog even te oefenen. Zodat je het eerdere oefenmateriaal weer even opfrist en indien gewenst ook aan kunt sluiten bij de oefenmomenten.

Deze bijeenkomst wordt gehouden in mijn woonruimte waardoor er voldoende bewegingsruimte is.

Diegene die hun Covid injectie hebben gehad kunnen pas 4 weken na hun prik inschrijven. In die tussentijd zijn de stoffen die via het lichaam uitgescheiden worden a.g.v. de injectie voor mijn lichaamssysteem te belastend.

Graag aanmelden via contactformulier, zodra er voldoende interesse is plan ik de workshop met degenen die aangemeld zijn, in overleg in.

Locatie cursus
Buitenberg 28, 4707 SX Roosendaal

Investering in jezelf   € 37.50

Het liefst contant op de avond zelf of anders overmaken op NL64RABO0153132124 t.n.v. Heel-fijn

Heb je verder nog vragen, neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met me op. Bij te weinig deelnemers zal de workshop geannuleerd worden.

De workshop wordt ingepland bij voldoende interesse.

Gelieve bij aanmelding aangeven welke dag van de week en dagdeel je voorkeur heeft, zodat er dan een passende dag gevonden kan worden. Met een beetje afstemmen gaat dat vast lukken.

Avonden;

Inloop 19.00 uur, start 19.15 uur tot ± 21.30 uur.

Ochtenden;

Inloop 9.00 uur, start 9.15 uur tot ± 11.30 uur

Aanmeldformulier voor workshop

Aanmelding voor

3 + 3 =