Heel Fijn is…

 

Marga Brusselers, moeder van 2 volwassen kinderen en trotse oma van 4 kleinkinderen. Actief, creatief, positief, nieuwsgierig, meelevend, oplossingsgericht, met een eigen-wijsheid.

Voeding, ook de zintuiglijke voeding, is de rode draad in mijn leven.  Al van jongs af aan zorgde dat voor klachten en als logisch gevolg ook bij mijn kinderen en zelfs bij mijn huisdieren.

Gebeurtenissen in het leven dwongen mij om wakker te worden en daadwerkelijk met die rode draad aan de slag te gaan. Om het innerlijk onbewuste weten om te zetten in kennis en ontwikkeling.

Dat heeft er toe geleid dat ik de 3-jarige opleiding tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen ben gaan volgen en daarmee de eerste bewuste stap zette in mijn zoektocht om inzichten te krijgen in het gehele mensbeeld.

Verdere verdieping in de Antroposofie, de BD-landbouw, de esoterische scholingsweg, Quantum Touch en Quantum Allergie hebben ervoor gezorgd dat het draagvlak steeds breder werd waardoor het mij persoonlijk veel inzichten heeft geschonken . Puzzelstukjes die in elkaar vielen en zichtbaar maakte dat mijn heldere gevoeligheid en sterk waarnemingsvermogen, ook voor de voor velen onzichtbare wereld, geen last maar een kracht bleken te zijn.

De natuur is van jongs af aan mijn oplaadstation om de balans te kunnen bewaren.

Graag zet ik mijn kwaliteiten en ervaringen in om samen met jou een stukje op jouw pad te lopen en je bewust te maken van de kracht die ook in jou huist.

Heel-fijn is wat ik je vanuit mijn hart toewens.

Samenwerkingen

 Verschillende samenwerkingen die Heel fijn nog meer versterken.

Kracht in Gezondheid

Katja Schoot Uiterkamp

Katja en ik werken beide vanuit het gedachtegoed van Rudolf Steiner, door te kijken naar de mens in zijn geheel. Ook karmische vraagstukken komen hierbij aan de orde. Doordat wij als mens zo verschillend zijn vormen we een goed koppel om de cursus Biografie in de wereld te zetten.

Tevens sturen wij, als dat het belang van een cliënt dient, naar elkaar door. In sommige gevallen kan homeopathie een extra aanvulling zijn naast mijn plan van aanpak of is homeopathie voor dat moment de beste ondersteuning. Het is heel fijn om met iemand die hetzelfde gedachtegoed heeft te kunnen sparren.

BD- tuinderij De Kromme Lepel

Peet en Elza de Krom

In samenwerking met Peet en Elza de Krom van BD Tuinderij de Kromme Lepel geven we op hun bedrijf vorm aan een biologische bloemenpluktuin. Inmiddels is het alweer het derde jaar dat we de uitdaging aangaan om op geheel natuurlijke wijze prachtige bloemen te telen.

De Kromme Lepel is een biologisch-dynamische  (BD) tuinderij die volgens de Demeter certificering werkt.  Peet en Elza werken al vele jaren biologisch-dynamisch, telen veel verschillende gewassen en staan bekend om hun heerlijke aardbeien.