Heel Fijn is…

Marga Brusselers, moeder van 2 ‘kinderen’ en trotse oma van 5 kleinkinderen. Actief, creatief, positief, nieuwsgierig, inlevend, liefdevol, oplossingsgericht, met een eigen-wijsheid.

Voeding met name de zintuiglijke voeding, is de rode draad in mijn leven.  En dat wat van jongsaf aan een last leek te zijn, bleek uiteindelijk de grootste kracht te bezitten.

Gebeurtenissen in het leven dwongen mij zo’n 17 jaar geleden om mezelf de waarom vraag te stellen en daadwerkelijk met die rode draad aan de slag te gaan. Om het innerlijk onbewuste weten om te zetten in bewustzijn, kennis en ontwikkeling. De opleiding Natuurvoeding aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen was de eerste bewuste stap in mijn zoektocht om inzichten te krijgen in mijzelf en het gehele mensbeeld. Verdere verdieping in de Antroposofie, de BD-landbouw, de esoterische scholingsweg, Quantum Touch en Quantum Allergie hebben ervoor gezorgd dat het draagvlak steeds breder werd. Puzzelstukjes die in elkaar vielen en zichtbaar maakte dat mijn heldere gevoeligheid en sterk waarnemingsvermogen, ook voor de voor velen onzichtbare wereld, geen last maar een kracht bleken te zijn.

Inmiddels ben ik op een punt gekomen dat ik zodanig veel innerlijk werk heb verricht ( ben nog niet klaar hoor) dat ik mezelf in puurheid durf te laten zien, in wie ik ben, wat ik doe en kan leven op een manier die bij me past. Ik werk niet, ik doe waar ik blij van word! Met een mooie balans tussen alle heldere talenten met de praktische uitvoering ervan die ik graag inzet voor anderen én de verbinding met de Aarde zodat ik op alle vlakken gevoed word en ik zelfs in deze tijd van chaos, innerlijk rustig en in vertrouwen kan blijven.

 

Heel-fijn is wat ik je vanuit mijn hart toewens.