Heel Fijn is…

 

Marga Brusselers, moeder van 2 volwassen kinderen en trotse oma van 5 kleinkinderen. Actief, creatief, positief, nieuwsgierig, meelevend, oplossingsgericht, met een eigen-wijsheid.

Voeding, ook de zintuiglijke voeding, is de rode draad in mijn leven.  Al van jongs af aan zorgde dat voor klachten en als logisch gevolg ook bij mijn kinderen en zelfs bij mijn huisdieren.

Gebeurtenissen in het leven dwongen mij om wakker te worden en daadwerkelijk met die rode draad aan de slag te gaan. Om het innerlijk onbewuste weten om te zetten in kennis en ontwikkeling.

Dat heeft er toe geleid dat ik de 3-jarige opleiding tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen ben gaan volgen en daarmee de eerste bewuste stap zette in mijn zoektocht om inzichten te krijgen in het gehele mensbeeld.

Verdere verdieping in de Antroposofie, de BD-landbouw, de esoterische scholingsweg, Quantum Touch en Quantum Allergie hebben ervoor gezorgd dat het draagvlak steeds breder werd waardoor het mij persoonlijk veel inzichten heeft geschonken . Puzzelstukjes die in elkaar vielen en zichtbaar maakte dat mijn heldere gevoeligheid en sterk waarnemingsvermogen, ook voor de voor velen onzichtbare wereld, geen last maar een kracht bleken te zijn.

De natuur is van jongs af aan mijn oplaadstation om de balans te kunnen bewaren.

Graag zet ik mijn kwaliteiten en ervaringen in om samen met jou een stukje op jouw pad te lopen en je bewust te maken van de kracht die ook in jou huist.

Heel-fijn is wat ik je vanuit mijn hart toewens.