Lieve mensen,

Wat een heerlijke tijd gaan we weer tegemoet.
De dagen lengen, de sapstromen worden zichtbaar in de bloesems, de kiemen schieten de grond uit met al hun groeikracht en de temperatuur stijgt.
Voor velen betekent dat weer meer naar buiten, zonlicht opsnuiven en zich laven aan de warmte en de natuur.

Zijn we dan al klaar met het “binnenwerk”, onze innerlijke grote schoonmaak die onomkeerbaar gepland stond voor najaar 2020/ winter 2021. Hebben we de innerlijke ballast doorleefd zodat we onze eigen processen helder hebben? Durven we de innerlijke zwaarte of dat wat schuring geeft al aan te kijken? Of leggen we het toch liever buiten ons? Dat is zeker vele malen makkelijker maar is niet wat hier gevraagd wordt, zeker nu we het Aquarius tijdperk zijn ingegaan. Wat er zich in de binnenwereld afspeelt zien we in de buitenwereld ontstaan. Omarm dat wat zichtbaar wordt in jou, in plaats van ten strijde te trekken. Strijd, onmacht, onrecht, machteloosheid, verslagenheid, slaafse volgzaamheid, onnadenkendheid, we zien het als oorlog om ons heen ontstaan. Ook daar mag balans ontstaan, het middelpunt vinden tussen de strijd en de struisvogel. Wakker worden voor dát waar het nu werkelijk om gaat en durven gaan staan voor je basisrechten ook al beweren anderen dat zij beter weten wat goed voor jou is en wat zij vinden dat jij wel of niet mag. Geef jij die macht aan anderen of bedank je ervoor? Je kunt namelijk door te weten waar jij je op kunt beroepen je rechten behouden en dat is echt wel heel veel meer dan wat er naar je geroepen wordt.
Mens ken je kracht en ga voor je eigen waarde staan. En dat is bij ieder van ons een eigen proces omdat niemand voor jou in kan vullen wat jouw waardes zijn.

Dat wat er zich wereldwijd afspeelt en waar het werkelijk om gaat is voor ons als mens van vlees en bloed niet voor te stellen en nog niet goed zichtbaar. Toch ont-wikkelen we ons daar rustig aan naar toe en gaat het spel tussen de grote machten van het licht en duister met der tijd ook voor ons steeds duidelijker worden. Speel mee en ruim het duister in jou op zodat het licht zich ook in jouw hart kan manifesteren. Dat is momenteel het enige wat jij kunt doen waardoor je jouw licht laat schijnen en kunt gaan staan voor wat jouw waarheid is. De kracht van jouw hart!

Op het moment dat jij geen innerlijke strijd meer voert landt de rust en het vertrouwen in een goede afloop voor de mensheid weer in jouw hart. Het zal een rijk mens van je maken, het zal verbinding gaan brengen met anderen die eenzelfde behoefte hebben waardoor er mooie nieuwetijdse initiatieven zullen gaan ontstaan. En die beweging is nu volop gaande.

Ik wens een ieder dit proces toe, het brengt je zo veel meer dan je met je denkhoofd kunt bedenken.

Hartegroet Marga

p.s. De foto van de bloem is de Drakenkop. Ik vond hem wel toepasselijk 😉 Versla je eigen draak.