Lieve mensen,

Het mooie van deze tijd is dat het je dwingt om naar binnen te gaan omdat in jou de antwoorden liggen op vele vragen. En vragen zijn er op dit moment in overvloed. En dat is mooi! Want door die vragen die je voortdurend aan jezelf stelt leer je ook je eigen waarheid kennen. Wat voelt voor mij wel oké?, waarom voelt het niet oké? Klopt het voor mij wel of geeft mijn onderbuik gevoel iets heel anders aan. Dat denkhoofd gaat voortdurend met je aan de haal maar het lichaam is vaak nog erg zuiver in het voelen. Dus als je je lichaamstaal weer leert verstaan kom je ook dichter bij je eigen waarheid. En dat is toch echt het doel van deze tijd ook al zendt de chaos in de wereld iets heel anders uit. En dat het moeilijk is, nou en of!! Af en toe lijkt het of je niets meer kunt geloven…..en misschien is dat ook wel zo. Zorg dan dat je in ieder geval bij jouw waarheid blijft wat die, na het doorleven van al die vragen, ook moge zijn. Zodat je je keuzes daarop af kunt stemmen.

Mijn waarheid heeft ervoor gezorgd dat ik me niet wil conformeren met platformen die spelen met privacy gegevens, die bereik bewust drukken en diegenen censureren die niet ‘het’ woord verkondigen. Dat maakt dat ik symbolisch op ‘carnavalszaterdag’ 13 februari a.s. Facebook zal verlaten. De enige reden dat ik dat nog niet eerder gedaan heb is omdat ik bang was dat mijn praktijkactiviteiten daardoor minder goed bezocht zouden worden. Maar keuzes gemaakt vanuit mijn hart hebben in mijn leven de angst steeds weer overwonnen dus ik heb er ook nu weer alle vertrouwen in dat een ieder die op mijn pad wil komen daar ook komt.

Wel is er onderaan op de landingspagina van mijn website een mogelijkheid om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief. https://www.heel-fijn.nl Tevens vind je op de pagina nieuws berichten die eerder geplaatst zijn. Deze worden geplaatst als er wat leuks of nieuws te melden is en worden straks gebundeld in een nieuwsbrief die pas verzonden wordt als er ook wat te bundelen of te melden valt. Dus zonder regelmaat 😉 maar waarschijnlijk in het kleurige en fleurige bloemenseizoen wel vaker.

Uiteraard hoop ik dat jullie je aanmelden voor de nieuwsbrief zodat we in een andere setting misschien juist wel meer met elkaar kunnen delen.

Hartegroet

Marga