Lieve hele fijne mensen,

We gaan het jaar 2020 afsluiten en voor menigeen zal het een bewogen jaar zijn met alles wat er innerlijk aan ballast naar boven is gekomen om te bekijken en af te ronden. Is dat niet gebeurd bij je in 2020? Geen nood, dan komt het vast bij je naar boven in 2021 want eenieder mag daar doorheen. De uitspraak ’verander de wereld begin bij jezelf’ is nergens beter op zijn plaats dan in deze huidige tijd. En interpreteer dat alsjeblieft positief want het is een kans in plaats van een opgave, ook al voelt het soms zwaar.
Dat de wereld mag veranderen moge duidelijk zijn, terug naar het oude is verre van normaal want daar waren we ten opzichte van alles wat op, in en om de Aarde heen leeft volledig de weg kwijt en respectloos naar alles wat leeft. En eigenlijk ook het respect voor onszelf en onze eigen investering in behoud van gezondheid zijn we zichtbaar kwijt door het zo uit handen te geven aan derden.

De grote reset gaat komen en de tweedeling hiervan is zichtbaar; wordt het de great reset waarin we als burgers, boer en ondernemers wereldwijd niets meer aan bezit mogen hebben en afhankelijk worden van de staat of wordt het het zoeken naar nieuwe structuren, kleinere gemeenschappen in een meer regionale setting om het samen te gaan doen? Het zal nog een uitdaging worden en het zal veel inventiviteit vragen.

Gelukkig trekt Moeder Aarde zich nergens iets van aan en verhoogd nog steeds haar trillingsfrequentie, het Jupiter-Saturnus conjunct van 21-12 heeft daar nog eens een extra bijdrage aan geleverd en de Zon stuurt met enige regelmaat ook nog wat extra zonnevlammen richting de Aarde. Gevolg; een bewustzijnsverruiming voor de mens. Misschien nog niet voelbaar voor iedereen maar dit proces is toch echt gaande. Zie het als een apparaat dat alles wat nog enigszins vast zit, lostrilt. Zit je flink vast in de materie en ontken je de geest, dan zal het wat langer duren eer je zicht op bepaalde zaken krijgt. De hogere trillingsfrequentie maakt dat je minder vatbaar bent voor lage trillingsfrequenties (de ziekteverwekkers) en dat is in deze tijd meer dan gewenst. Wat zit de natuur toch mooi in elkaar en wij mensheid maar denken dat we die natuur kunnen bestrijden en bedwingen 🙂 Hoe arrogant kun je zijn.

Het jaar 2021 zal uitdagend worden, hoe we ons tot de ons verder opgelegde regels zullen gaan verhouden. Hoe we om zullen gaan met alles wat belicht gaat worden wat eigenlijk het licht slecht kan verdragen.
Zijn we in staat om onze eigen tijdlijn te vinden en te behouden, kunnen we ons in liefde naar onszelf, onze medemens en onze Aarde verhouden? Ik wens het jullie allemaal toe in 2021. Blijf trouw aan jezelf, je eigen voelend vermogen, je eigen innerlijk kompas. Dat zorgt dat jij jouw pad durft te bewandelen ook al past die niet helemaal in de ingesleten looppaden.

Dans, lach, zing, beweeg, maak plezier en werk met plezier, deel de liefde voor elkaar, voor dier, plant en Moeder Aarde, dat is het beste wat ik je toewensen kan én mijn inziens de beste remedie voor 2021.

Hartegroet
Marga