De trillingsfrequentie van de Aarde (de Schumann resonantie) is enorm aan het verhogen de laatste jaren en het afgelopen jaar in een versneld tempo. Met de verhoging naar 16 Herz wat als ‘normaal’ beschouwd wordt zijn er inmiddels al uitschieters naar 43 Herz.
Dat betekent dat alles wat op Aarde leeft aangeraakt wordt door die hoge trilling en of je wilt of niet, je uiteindelijk mee gaat resoneren. Met name de uitschieters in die verhoogde energie zorgen vaak voor fysieke en mentale klachten. Dat wordt door veel mensen ervaren zonder dat ze zich er bewust van zijn waardoor dat komt. Het is niet moeilijk te begrijpen dat alles wat een mens verzwaard of bezwaard daardoor ervaren wordt, alsof het allemaal boven komt drijven.
Je hoeft maar te kijken in de wereld om je heen wat dat aan chaos oplevert, want ook daar worden systemen en menselijk handelen aangeraakt en wordt zichtbaar wat die hoge trilling ( lees het licht) nog niet kan verdragen.

Toch is die chaos op wereldniveau en op individueel niveau noodzakelijk om alles waardoor je belast wordt, te belichten voordat het jou los kan laten. Dus wil je zelf uit die sfeer en een positieve bijdrage leveren aan je innerlijke wereld en de wereld om je heen zorg dan dat je bewust wordt van jezelf en in die hoge trilling komt, waardoor je jouw pad kunt gaan lopen zonder dat de ruis van alledag je voortdurend uit balans haalt. Angst, stress, machteloosheid zijn voorbeelden van een hele lage trillingsfrequentie en dat is waar we op dit moment voortdurend mee te maken krijgen.
Feitelijk lopen er 2 sporen; 1 die van chaos en verkramping en 2 het spoor van hoge trillingsfrequentie (lees leven vanuit je hartcentrum). Ik heb het vertrouwen dat het 2e spoor leven voortbrengt zoals het bedoeld is en dat we daar naartoe geloodst worden. Niet alleen op eigen kracht maar met ondersteuning van Moeder Aarde en de lichtwereld.

Vandaar dat de workshop Heel-jezelf uitgebreid is met uitleg over de trillingsfrequentie met de bijbehorende emoties en oefenmateriaal om de lage energie te kunnen transformeren. Die hoge trilling is nl de sleutel om op fysiek en mentaal niveau iets te kunnen veranderen, helen of bereiken. Aan de basis van de workshop is niet gesleuteld, die was daar al op gericht maar is nu nog breder gemaakt.

Meer informatie en data over de workshop, klik hier: Workshop Heel jezelf

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik je graag via mail of belletje.

Hartegroet Marga