Heel jezelf

Lijkt het je interessant om te ontdekken dat ook jij het zelf-genezend vermogen van jouw lichaam kunt ondersteunen en hoe je dat kunt doen? Dan is deze workshop beslist iets voor jou!

In één avond ga je ontdekken hoe je jouw eigen energie en die van anderen kunt ervaren en onderscheiden. Vervolgens ga je ervaren hoe je die energie kunt bundelen en sturen waardoor het een krachtig instrument wordt.

Elk mens kan energie ervaren, in zichzelf maar ook bij anderen en in de omgeving. Iedereen is immers wel eens een kamer ingelopen waar de sfeer onprettig voelde. Die energie kun je op allerlei manieren ervaren: door o.a. zien, voelen en horen. Je doet dat met je zintuigen en het gebeurt vaak onbewust.  Het bewust waarnemen van  energie vraagt net om iets meer verfijning van je zintuigen, alsof je je zintuigen op moet rekken. Het is daarbij de kunst om uit je hoofd, in je lijf te komen. Sta open voor wat je lichaam communiceert en net als met elke vaardigheid valt ook dit vermogen door iedereen te ontdekken en te oefenen.

Het bewust verhogen van de trilling van de energie is mogelijk door het gebruik van specifieke ademhaling en lichaamsbewustzijn. Deze energie is beschreven door talrijke culturen in de afgelopen duizenden jaren – ook wel prana, manna, chi of ki genoemd.

Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een vermogen om te helen. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, hebben de trillingen de neiging om zich af te stellen op elkaar. Als je de hoogste trilling stimuleert zal over het algemeen  de langzamere trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen.

Als je via je handen een hoog trillingsveld aanbiedt op een pijnlijk of gekwetst gebied dan antwoordt het lichaam door zijn eigen trilling te verhogen waardoor het zichzelf kan genezen.

Het resultaat blijft steeds weer verbazingwekkend, is praktisch toepasbaar en zal zelfs voor de scepticus verrassend zijn.

Deze workshop is gebaseerd op mijn natuurlijke aanleg om energie te ervaren en het werken met verschillende vormen van energiewerk waaronder Quantum Touch.

De workshop behoeft geen voorkennis. Degene die deze workshopavond willen herhalen zijn uiteraard ook van harte welkom! Vanwege de intensieve aandacht werken we in groepjes van max 4 personen.

 

Locatie cursus
Buitenberg 28, 4707 SX Roosendaal

Investering in jezelf   € 30,00  

mag overgemaakt worden op NL64RABO0153132124 t.n.v. Heel-fijn of contant op de avond zelf

Heb je verder nog vragen, neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met me op.

Data workshopavonden

“Heel jezelf”

Het zijn losse avonden!

Maandag 14 oktober

Dinsdag 5 november

Woensdag 4 december

19.30 – 21.30 uur
met mogelijk uitloop naar 22.00 uur

Aanmeldformulier voor workshop

Aanmelding voor