Heel jezelf

De workshop Heel-jezelf valt onder energie- en lichaamswerk en is meer dan ooit van toepassing in de huidige tijd.

De trillingsfrequentie van de Aarde (de Schumann resonantie) is sinds een aantal jaren enorm aan het verhogen en de afgelopen jaren in een mega versneld tempo. Met de verhoging naar 16 Herz wat nu als ‘normaal’ beschouwd wordt zijn er inmiddels al uitschieters naar 43 Herz.
Dat betekent dat alles wat op Aarde leeft aangeraakt wordt door die hoge trilling en of je wilt of niet, je uiteindelijk mee gaat resoneren.  Dat ervaren nu ook al heel veel mensen vaak echter nog onbewust. Het is niet moeilijk te begrijpen dat alles wat een mens verzwaard of bezwaard daardoor ervaren wordt, alsof dat allemaal boven komt drijven.

Angst, stress, machteloosheid zijn voorbeelden van een hele lage trillingsfrequentie en dat is waar we op dit moment voortdurend mee te maken krijgen.

Vandaar dat de workshop Heel-jezelf uitgebreid is met uitleg over de trillingsfrequenties en de daarbij behorende emoties en oefentechniek om vanuit die lage trilling in die hoge trilling te geraken. Die hoge trilling is nl de sleutel om op fysiek en mentaal niveau iets te kunnen veranderen, helen of bereiken. Aan de basis van de workshop is niet gesleuteld, die was daar al op gericht maar is nu nog breder gemaakt.

Waar we voorheen met één dagdeel de stof allemaal nét behandeld en geoefend kregen gaat dat in de nieuwe versie niet lukken. Het is fijn om de aangeboden materie ook te kunnen verteren en er nog eens op terug te kunnen komen. Vandaar dat de workshop nu verdeeld wordt over 2 ochtenden of avonden.

Je gaat in een eerste aanzet ontdekken hoe jouw lichaam uiting geeft aan vastzittende blokkades en weg geduwde emoties, hoe je jouw eigen energie en die van anderen kunt ervaren en onderscheiden. Vervolgens ga je ervaren hoe je die energie kunt bundelen en sturen waardoor het een krachtig instrument wordt. Wil je het jezelf eigen kunnen maken dan vraagt het om thuis ook na de workshop veel te oefenen zodat je meer ervtrouwd raakt met de vertaalsslag van jouw lichaam.

Elk mens kan energie ervaren, in zichzelf maar ook bij anderen en in de omgeving. Die energie kun je op allerlei manieren ervaren: door o.a. zien, voelen en horen. Je doet dat met je zintuigen en het gebeurt vaak onbewust.  Het bewust waarnemen van  energie vraagt net om iets meer verfijning van je zintuigen, alsof je je zintuigen op moet rekken. Het is daarbij de kunst om uit je hoofd, in je lijf te komen. Sta open voor wat je lichaam communiceert en net als met elke vaardigheid valt ook dit vermogen door iedereen te ontdekken en te oefenen.

Het bewust verhogen van de trilling van de energie is mogelijk door het gebruik van specifieke ademhaling en lichaamsbewustzijn. Deze energie is beschreven door talrijke culturen in de afgelopen duizenden jaren – ook wel prana, manna, chi of ki genoemd.

Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een vermogen om te helen. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, hebben de trillingen de neiging om zich af te stellen op elkaar. Als je de hoogste trilling stimuleert zal over het algemeen  de langzamere trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen. Als je een hoog trillingsveld aanbiedt op een pijnlijk of gekwetst gebied dan antwoordt het lichaam door zijn eigen trilling te verhogen waardoor het zichzelf kan genezen.Het resultaat blijft steeds weer verbazingwekkend, is praktisch toepasbaar en zal zelfs voor de scepticus verrassend zijn. Deze workshop is gebaseerd op mijn natuurlijke aanleg om energie te ervaren en het werken met verschillende vormen van energie waaronder Quantum Touch. 

Deze bijeenkomst wordt gehouden in mijn woonruimte met max 4 deelnemers waardoor er voldoende bewegingsruimte is.

Degene die hun Covid injectie hebben gehad kunnen pas 4 weken na hun prik inschrijven. In die tussentijd zijn de stoffen die via het lichaam uitgescheiden worden a.g.v. de injectie voor mijn lichaamssysteem te belastend.

De workshop behoeft geen voorkennis. Degene die deze workshop willen herhalen zijn uiteraard ook van harte welkom!

Graag aanmelden via contactformulier.

Locatie cursus
Buitenberg 28, 4707 SX Roosendaal

Investering in jezelf   € 75,00  

het liefst contant op de avond zelf of anders overmaken op NL64RABO0153132124 t.n.v. Heel-fijn

Heb je verder nog vragen, neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met me op. Bij te weinig deelnemers zal de workshop geannuleerd worden.

Je kunt ook zelf een groepje aanmelden met min 3 personen op een geschikt moment voor jullie.

Deze workshop is ook beschikbaar voor een grotere groep op locatie, eventueel in te passen in 1 hele dag.

Data workshop

“Heel jezelf” omvat 2 avonden of ochtenden. 

Avonden;

woensdag 18 jan en woe 1 febr

Inloop 19.00 uur, start 19.15 uur tot ± 21.30 uur.

Ochtenden;

vrijdag 13 jan en vrijdag 27 jan

Inloop 9.00 uur, start 9.15 uur tot ± 11.30 uur

Voor andere data suggesties kun je me mailen. Mocht je zelf een groepje van  3 of 4 willen vormen dan kunnen we daar ook een aparte datum voor inplannen.

Aanmeldformulier voor workshop

Aanmelding voor

1 + 7 =