Wichelroede lopen

Je kunt last hebben van enorme vermoeidheid ondanks vele uren slaap, gesloopt uit bed komen of dat je op een aantal plaatsen in je huis niet graag zit. Of het is altijd onverklaarbaar koud in huis en waait het op bepaalde plaatsen in je huis terwijl dat helemaal niet te verklaren is. Dan kan het zijn dat er zich kruispunten van wateraders in je huis bevinden.

Je kunt je voorstellen dat wanneer een dier in een stal staat waar zich een kruispunt van wateraders bevindt dat het dier zich zeer onbehaaglijk zal voelen en uiteindelijk allerlei klachten gaat ontwikkelen omdat het energie verliest inplaats van uitrust. “Vroeger” kwam er iemand met de wichelroede lopen voordat de stal gebouwd werd om problemen bij de dieren te voorkomen.

De ervaring leert dat verstoringen van het stralingveld voor meer drukte zorgt in de onzichtbare wereld zodat ik ook altijd mijn wichelroedes mee neem als er een hulpvraag komt van ouders wiens jonge kind slecht slaapt en angstig is om op de eigen kamer te slapen. Jonge kinderen staan vaak nog wagenwijd open en nemen de onzichtbare wereld levensecht waar.