Huizen reinigen

Een andere activiteit binnen het energiewerk is het  “reinigen”  van huizen van onrustige energieën.
Dat hoeven geen negatieve energieën te zijn maar zij kunnen door de bewoners wel als belastend ervaren worden.

Het klinkt eng maar in de, voor velen, niet zichtbare wereld is het nog gezellig druk! Ook wel eens ongezellig als deze zielen de weg naar het licht niet kunnen vinden. De enige houvast is dan het aardse bestaan waar ze geen deel meer van uitmaken maar wat nog het enige vertrouwde is. Dat ze niet door kunnen naar het licht kan te maken hebben met trauma’s of verslavingen uit het aardse leven waardoor ze slecht van de aarde los kunnen komen.

Het is mooi om met behulp van de engelenwereld deze vaak radeloze zielen de weg naar het licht en dus de overgang naar een volgend stadium van hun zieleweg te kunnen wijzen. Vaak pink ik hier wel een traantje weg.

Jonge kinderen staan vaak nog wagenwijd open en nemen de onzichtbare wereld levensecht waar. Dat kan betekenen dat overleden opa’s, oma’s of andere overledenen voor hun zichtbaar zijn.

Soms willen deze overledenen nog iets laten weten aan een van de ouders of  komen ze “gewoon” langs. Voor een kind is het vaak voelbaar als er iemand uit hun familielijn aanwezig is zonder dat ze die ooit gekend hebben. Zo iemand voelt dan vertrouwd aan en boezemt eigenlijk nooit angst in.