Workshop Heel jezelf

Lijkt het je interessant om te ervaren dat ook jij het zelf genezend vermogen van jouw lichaam kunt ondersteunen en hoe je dat kunt doen? Dan is deze workshop beslist iets voor jou!

Tijdens deze avond ga je ontdekken hoe je jouw eigen energie en die van anderen kunt ervaren en onderscheiden. Vervolgens ga je ontdekken hoe je die energie kunt bundelen en sturen waardoor het een krachtig instrument wordt.

Lees meer…

Heel jezelf oefen en samenzijn momenten

Hoe vaker je oefent met energiewerk hoe meer ervaringen je opdoet en daardoor ontstaan vaak ook meer vragen.  Deze ochtenden en avonden zijn gewijd aan het delen van die ervaringen, het beantwoorden van de vragen en mocht er behoefte zijn, om het te oefenen met elkaar. Want hoe vaker je het oefent hoe meer het eigen wordt.

Lees meer…

Opfrisworkshop Heel jezelf

De workshop Heel-jezelf is na 2019 uitgebreid met uitleg over de trillingsfrequenties en de daarbij behorende emoties en oefentechniek om vanuit die lage trilling in die hoge trilling te geraken. Die hoge trilling is nl de sleutel om op fysiek en mentaal niveau iets te kunnen veranderen, helen of bereiken. Aan de basis van de workshop is niet gesleuteld, die was daar al op gericht maar is nu nog breder gemaakt.

Lees meer…

Workshops en cursussen Heel-fijn

Lees meer over een workshop of cursus door op de afbeelding boven de workshop of cursus te klikken. Hier kun je je tevens aanmelden voor de betreffende workshop of cursus.

Heb je vragen over een workshop of cursus of behoefte aan meer informatie, neem telefonisch of doormiddel van het contactformulier contact met me op.

Ik beantwoord je bericht zo spoedig mogelijk.