Workshop Heel jezelf

Lijkt het je interessant om te ervaren dat ook jij het zelf genezend vermogen van jouw lichaam kunt ondersteunen en hoe je dat kunt doen? Dan is deze workshop beslist iets voor jou!

Tijdens deze ochtend of avond ga je ontdekken hoe je jouw eigen energie en die van anderen kunt ervaren en onderscheiden. Vervolgens ga je ontdekken hoe je die energie kunt bundelen en sturen waardoor het een krachtig instrument wordt.

Lees meer…

Oefen en samenzijn momenten

Hoe vaker je oefent met energie- of lichaamswerk hoe meer ervaringen je opdoet en daardoor ontstaan vaak ook weer vragen. Uiteraard heb je al een keer de workshop Heel-jezelf gedaan waar je de grondbeginselen geleerd hebt. Deze ochtenden en avonden zijn gewijd aan het delen van ervaringen, het beantwoorden van vragen en mocht er behoefte zijn, om te oefenen met elkaar.                                                 Bovendien is het in de huidige tijd gewoon fijn om met elkaar te zijn en van gedachten te wisselen.

Lees meer…

Cursus Schaduwwerk

Deze cursus wordt momenteel verder uitgewerkt. Er is zoveel over te vertellen dat ik nog niet helder heb in welke meest passende vorm hij gegoten mag worden. Zodra dat het geval is wordt hij ingepland.

Mocht je alvast meer willen lezen over schaduwwerk Schaduwwerk       

 

 

 

 

Lees meer…

Hele fijne workshops en cursussen.

Heb je vragen over een workshop of cursus of behoefte aan meer informatie, neem telefonisch of per e-mail contact met mij op.

Ik beantwoord je bericht zo spoedig mogelijk.