Cursus Bewust er zijn

Op dinsdag 29 september 2020 start de cursus “Bewust er zijn”  weer.. Deze cursus gaat er met name om hoe je de werking van de tegenkrachten, verleiders en de ontkrachting van het IK kunt herkennen. Nieuwsgierig? Lees meer over deze cursus.

Kookworkshops

De kookworkshops zijn vernieuwd. Verschillende kookworkshops met per keer één soort groente in de hoofdrol waar we meerdere gerechten mee gaan maken.Neem een kijkje bij de kookworkshops om te zien met welke groentes we gaan koken.

Workshop Heel jezelf

Lijkt het je interessant om te ervaren dat ook jij het zelf genezend vermogen van jouw lichaam kunt ondersteunen en hoe je dat kunt doen? Dan is deze workshop beslist iets voor jou!

Workshops en cursussen

Naast het maken van een persoonlijke afspraak zijn er ook diverse cursussen en workshops die je kunt volgen.
De cursussen en workshops van Heel-fijn zijn samengesteld vanuit mijn scholingsweg in de antroposofie, Quantum Touch en Quantum Allergie, mijn ervaringen met de voelbare krachten die werkzaam zijn in de wereld om ons heen en de ervaringen in het dagelijkse leven.

Bekijk alle workshops en cursussen door op de categorie te klikken, aanmelden kan op de pagina van de betreffende workshop of cursus.

Workshops

De diverse workshops zijn erop gericht om jou in een notendop wijs te maken over een interessant onderwerp.  Of door zelf te leren hoe je het zelfgenezend vermogen van je lichaam kunt ondersteunen. En écht iedereen kan dat!

Cursussen

Cursussen gericht op bewustwording. Daarbij wordt vaak wel een inspanning van jou gevraagd omdat inzichten nou eenmaal nooit vanzelf aangewaaid komen. Die investering wordt veelal wel beloond met mooie ontdekkingen.

Rondleiding

Wil je graag eens beleven hoe het werk er op een
BD-tuinderij uitziet? Lees meer over de rondleidingen op zaterdag gedurende het oogstseizoen bij de Kromme Lepel en over onze bio-dynamische bloemenpluktuin.

Kookworkshops

De kookworkshops zijn vanwege alle werkzaamheden wat onder druk komen te staan. Deze workshops vragen dusdanig veel voorbereidingstijd en activiteit om voldoende deelnemers te krijgen dat ze voorlopig niet in de agenda opgenomen zijn. Hoe leuk ik het ook vind, soms moet je keuzes maken.

Mocht je toch graag met een groepje ( minimaal 5 personen)  willen komen koken, neem dan contact met me op om te zien of ik iets voor jullie kan betekenen. Uiteraard koken we vegetarisch en uitsluitend met biologische of biologisch-dynamische groente.