Ervaringen

Ik word er blij van om mensen te begeleiden op hun weg naar vitaliteit, gezondheid, inzicht, het ontdekken van hun eigen kracht en/of het accepteren van hun minder ontwikkelde vermogens. Ik deel daarom graag wat ervaringen met je. Wil je ook graag jouw ervaring met Heel-fijn delen dan kun je deze doorgeven via het formulier op deze pagina. Dat vind ik heel fijn!

Marga heeft mij op verschillende manieren geraakt. Ik ben gestart met een cursus over voeding en inmiddels ben ik een zeer bewuste eter en heb ik heel fijn allerlei lekkernijen geleerd, die gezond zijn.

Daarnaast heeft ze mij begeleidt in mijn weg om gewicht te verliezen. Op dit pad van advies zijn we gestart met voeding, maar hebben we ook diverse manieren van Quantum Touch en Quantum Allergie ingezet om een totaal beeld te krijgen van het vast houden van gewicht. En met een prachtig resultaat van bewustwording in voeding en in mijzelf als mens in geheel! Dankbaar voor de wijze waarop Marga haar kennis inzet!

Katja

Mijn klachten zijn begonnen na het onverwacht overlijden van mijn man. Fysiotherapeut, osteopaat en pijnmedicatie brachten steeds tijdelijke verbetering. De fysiotherapeut stuurde me door naar Marga. Ik was er een beetje sceptisch over maar Marga gaf aan dat er na 1 behandeling al duidelijk verbetering moest zijn anders was ook zij niet de juiste persoon om mij van mijn klachten af te helpen. Daar wilde ik wel 1 consult aan wagen en daar is het ook bij gebleven. Het lijkt wel een wonder maar ik ben in 1 behandeling van mijn klachten af!

Riet

Ik ben mijn moeder dankbaar voor de ontmoeting met Marga. En Marga dankbaar voor degene die ze is.
Marga heeft mij het zetje gegeven in de richting waar ik graag heen wil. Door haar vragen, inzichten of bevestigingen sta ik meer open voor wie ik ben, wat ik interessant vind en hoe ik dicht bij mezelf kan blijven. Ze is voor mij een bron van kennis, vertrouwen en een voorbeeld.
Britt

Ik ken Marga nu ruim 3 jaar. De eerste keer omdat ze bij ons kwam voor een energetische behandeling op onze altijd vechtende poeze-beesten. Na 3 behandelingen zijn ze geen vrienden, maar ze vechten elkaar ook niet meer het huis uit en ze verdragen elkaar.

Voor mezelf heb ik contact met Marga gezocht met de vraag of ze me kon ondersteunen bij mijn zoveelste poging ‘Stoppen met Roken’. Veel pogingen waren al mislukt en met 1,5 pakje per dag en een hoestje wat niet echt gezond klonk, moest er echt wat gebeuren. Tuurlijk kon dat. We starten een periode op van veel praten, adviezen over voeding, maar ook over wat er nu eigenlijk achter dat rook gordijn zat toen het stoppen succesvol verliep. Eigenlijk was de aanpak van Marga steeds: Wat is er op dit moment nodig. En als je dan weer ging, dan kon je er weer even tegen.

De ontdekking dat ik hooggevoelig was, was ook herkenning en meer begrip met betrekking tot wat ik doe, hoe ik ben en reageer. Ik ben diverse cursussen bij Marga gaan volgen om te investeren in mezelf en om de hooggevoeligheid op een positievere manier te gaan zien en inzetten. Vooral omdat ik altijd alleen maar klaar sta voor anderen en mezelf niet echt in beeld had.

Ik rook nog steeds niet, en tijdens de voortzetting van mijn ontdekkingstocht buiten het vizier van Marga komen er altijd wel ongemakjes of momentjes waarbij je wat steun kunt gebruiken. Zo ook tijdens mijn burn-out eind vorig jaar. Marga heeft me in deze periode weer handzame dingen aangedragen waar je serieus iets mee kunt, die je meteen praktisch kan toepassen. Toen en nu nog steeds ga ik naar Marga als ik weer even wil landen.

Nog steeds ervaar ik de aanpak van Marga als: ‘Wat is er nu nodig’. Dat is vaak Quantum-Touch, maar soms gewoon een goed gesprek. Haar “zien” is vaak het zetje, de duidelijkheid of het begin van een volgende stap in de reis.

We kijken samen waar ik sta, wat me bezig houd. En tijdens een sessie zien we wel wat zich aandient en dat is verrassend mooi. Het gebeurt maar zelden dat ik zonder cadeautjes naar huis ga.

Wat ik vooral heel fijn vind, is dat je ALLES met haar kan delen. Geen oordelen, vooroordelen, niets is gek of raar. Ze deelt haar eigen ervaringen die mogelijk bruikbaar zijn voor jezelf. De lage drempel en de praktijk voorbeelden zijn voor iemand die zich emotioneel niet zo goed kan uiten “HEEL FIJN”.

Ineke

Vragen ?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan contact met mij op.

Voor leuke berichten over alles omtrent een heel fijn leven, kijk op de nieuws pagina.

Met vage klachten en pijntjes kwam ik geregeld bij de huisarts. I.v.m. aanhoudende buikklachten werd ik maar weer eens door gestuurd naar het ziekenhuis. Daar kwam ik niet veel verder, ik kreeg te horen dat ik op mijn voeding moest letten, prikkelbaar darm syndroom en lactose intolerantie had. De diëtiste kon me vertellen hoe of wat, volgens de schijf van 5 eten en melkproducten mijden. Hier werd ik echter niet beter van, eerder slechter. Er ging geen dag voorbij of ik had buikpijn die steeds erger werd. Mijn dagelijkse leven werd er door beïnvloed en ik was mezelf niet meer. Energie had ik niet en ik werd steeds magerder. Ik was er meer dan klaar mee, voelde me moedeloos en wist niet meer wat te doen.

Een collega vertelde mij over natuurvoeding en ik ben gaan google’en. Toen kwam ik op de praktijk van Marga uit. Ik had niets te verliezen en maakte een afspraak. Wat ben ik blij dat ik die stap heb gemaakt. Marga heeft veel goeds voor me gedaan. Ze heeft me laten inzien dat er meer verteerd moet worden dan alleen de voeding die ik eet. Ik kwam er achter hoog sensitief te zijn, niet erg maar wel iets waar ik mee om moet leren gaan. Mijn lichaam kon onmogelijk in balans zijn en dat is wat ik voelde. Marga hielp me bij wat ik beter wel of niet kon eten maar ook hoe ik om moet gaan met situaties en gevoelens. Ze heeft me in balans gebracht.

Nu, bijna een jaar later voel ik me goed, ik kan niet zeggen ‘de oude’. Nee, ik voel me zelfs beter dan ‘de oude’! Buikklachten heb ik nauwelijks meer, ik heb energie, de watten zijn uit mijn hoofd en veel vage klachten heb ik achter me gelaten. Soms heb ik een dag dat ik me niet goed voel maar ik weet dan wat ik moet doen, dat ik iets moet verteren. Het is iets wat bij me hoort en wie ik ben, dat begrijp ik nu en daar kan ik trots op zijn.

Wat ik anderen mee wil geven is vooral niet te twijfelen om te komen. Ga op je gevoel af, het zal je hopelijk veel goeds doen.

Marga, nogmaals bedankt, je bent een supermens!

Bianca

Ik was al ruim 2 jaar met een soort tennisarm-klachten bij een fysiotherapeut en ostheopaat geweest, en dat had nog geen blijvend resultaat opgeleverd, telkens na een paar dagen kwam de pijn in mijn arm weer terug. Tijdens de 1e behandeling door Marga voelde ik de pijn letterlijk wegtrekken, en sindsdien heb ik geen enkele last van mijn arm meer gehad.

Ook mijn rugklachten waren na 2 behandelingen veel verder verdwenen dan ooit. Het is zo wie zo een heel aparte ervaring, die quantum touch behandeling, en het heeft mij in ieder geval heel erg geholpen.

Dus Marga, heel erg bedankt en ik hoop dat je nog heel veel mensen van hun klachten zult kunnen afhelpen.

Marjolijn

Jouw eigen ervaringen delen

Wil je graag jouw eigen ervaringen met Heel fijn delen, vul dan onderstaand formulier in en je reactie wordt op de website geplaatst.

5 + 6 =