Ervaringen

Ik word er blij van om mensen te begeleiden op hun weg naar vitaliteit, gezondheid, inzicht, het ontdekken van hun eigen kracht en/of het accepteren van hun minder ontwikkelde vermogens. Ik deel daarom graag wat ervaringen met je. Wil je ook graag jouw ervaring met Heel-fijn delen dan kun je deze doorgeven via het formulier op deze pagina. Dat vind ik heel fijn!

Via een vriendin kwam Marga in 2013, na een pittige scheiding, op mijn pad. Herstellende van een nekhernia was ik blij verrast door de mens Marga en haar werkwijze. Lekker duidelijk, zonder poespas, maar altijd liefdevol met respect. Zij wist dingen in mij aan te raken en daar reageerde mijn lichaam zo goed op dat ik snel weer op eigen kracht verder kon.

In 2019 had ik het emotioneel en lichamelijk zwaar doordat mijn man ernstig ziek bleek en in 2020 is overleden. In een bizarre tijd waarin ook de wereld op zijn kop stond, werd ik weduwe. Wederom besloot ik in die periode mij te wenden tot Marga voor hulp. Rouwen was iets waar ik niet goed in was. Ook nooit was geweest. Ik kende alleen maar de versie even uithuilen, opstaan, kiezen op elkaar en weer doorgaan. Echter had ik al snel door dat dat deze keer niet de bedoeling was. Maar hoe dan wel?

Samen met Marga zijn we de diepte in gegaan. Ik dacht dat ik eerdere trauma’s in mijn leven al wel verwerkt had zoals het verlies van 2 dochtertjes, dat ik dingen had losgelaten. Maar blijkbaar bestaat er iets van een celgeheugen in je lichaam, dat niet goed doorvoelde emoties, daarin opslaat. Nou daar diep weggestopt, bleek nog een beerput aan duistere emoties te zitten. Marga wist me daar mooi naartoe te leiden met haar vragen. Door me met deze emoties opnieuw te verbinden terwijl Marga intussen op m’n rug klopte langs m’n ruggenwervel en zij op haar manier feeling hield met wat er in mij energetisch gebeurde, voelde het veilig om dit te doen. En ik heb nu de ervaring opgedaan dat niet ik loslaat, maar dat het trauma uiteindelijk mij loslaat als het voldoende doorvoelt is. Marga weet dit proces op een hele rustige,  veilige, liefdevolle maar doortastende manier te begeleiden. Alsof er een rots in de branding naast je staat, waar je je figuurlijk aan vast kunt grijpen als het even te overweldigend voelt.

Tijdens het doorvoelen van trauma uit dit leven, kwamen we als vanzelf bij vorige levens uit. Onverwerkte pijn en verdriet die je dus gewoon meezeult naar een volgend leven. Zonder dat je je daar bewust van bent. Ook dit konden we op dezelfde wijze “opruimen”.  Verrassend vond ik het om te constateren dat hetzelfde soort trauma uit mijn eigen vorige levens, eveneens voorkwamen bij mijn (overleden) familie. Want ook dit diende zich als vanzelf aan. Mooi om voor het eerst in 20 jaar op deze manier contact te kunnen voelen met mijn moeder en oma die dezelfde nare dingen hadden meegemaakt als ik. Het was een hele puzzel, maar wat ben ik dankbaar dat ik met heel veel hulp en steun van Marga dit proces mag lopen. Op deze manier je familie mag helpen door voor hen onverwerkte emoties alsnog te doorvoelen, waardoor er ook bij hen ruimte en rust kan komen. En de puzzel heeft me zoveel duidelijkheid gegeven over mijzelf en mijn (overleden) familie.

Ik ben Marga oneindig dankbaar hoe zij op haar liefdevolle, heldere, eigen-wijze mij door dit proces heeft geholpen, waardoor ik steeds een beetje lichter wordt.

Karin

Mijn klachten zijn begonnen na het onverwacht overlijden van mijn man. Fysiotherapeut, osteopaat en pijnmedicatie brachten steeds tijdelijke verbetering. De fysiotherapeut stuurde me door naar Marga. Ik was er een beetje sceptisch over maar Marga gaf aan dat er na 1 behandeling al duidelijk verbetering moest zijn anders was ook zij niet de juiste persoon om mij van mijn klachten af te helpen. Daar wilde ik wel 1 consult aan wagen en daar is het ook bij gebleven. Het lijkt wel een wonder maar ik ben in 1 behandeling van mijn klachten af!

Riet

Ik ben mijn moeder dankbaar voor de ontmoeting met Marga. En Marga dankbaar voor degene die ze is.
Marga heeft mij het zetje gegeven in de richting waar ik graag heen wil. Door haar vragen, inzichten of bevestigingen sta ik meer open voor wie ik ben, wat ik interessant vind en hoe ik dicht bij mezelf kan blijven. Ze is voor mij een bron van kennis, vertrouwen en een voorbeeld.
Britt

Ik ken Marga nu ruim 3 jaar. De eerste keer omdat ze bij ons kwam voor een energetische behandeling op onze altijd vechtende poeze-beesten. Na 3 behandelingen zijn ze geen vrienden, maar ze vechten elkaar ook niet meer het huis uit en ze verdragen elkaar.

Voor mezelf heb ik contact met Marga gezocht met de vraag of ze me kon ondersteunen bij mijn zoveelste poging ‘Stoppen met Roken’. Veel pogingen waren al mislukt en met 1,5 pakje per dag en een hoestje wat niet echt gezond klonk, moest er echt wat gebeuren. Tuurlijk kon dat. We starten een periode op van veel praten, adviezen over voeding, maar ook over wat er nu eigenlijk achter dat rook gordijn zat toen het stoppen succesvol verliep. Eigenlijk was de aanpak van Marga steeds: Wat is er op dit moment nodig. En als je dan weer ging, dan kon je er weer even tegen.

De ontdekking dat ik hooggevoelig was, was ook herkenning en meer begrip met betrekking tot wat ik doe, hoe ik ben en reageer. Ik ben diverse cursussen bij Marga gaan volgen om te investeren in mezelf en om de hooggevoeligheid op een positievere manier te gaan zien en inzetten. Vooral omdat ik altijd alleen maar klaar sta voor anderen en mezelf niet echt in beeld had.

Ik rook nog steeds niet, en tijdens de voortzetting van mijn ontdekkingstocht buiten het vizier van Marga komen er altijd wel ongemakjes of momentjes waarbij je wat steun kunt gebruiken. Zo ook tijdens mijn burn-out eind vorig jaar. Marga heeft me in deze periode weer handzame dingen aangedragen waar je serieus iets mee kunt, die je meteen praktisch kan toepassen. Toen en nu nog steeds ga ik naar Marga als ik weer even wil landen.

Nog steeds ervaar ik de aanpak van Marga als: ‘Wat is er nu nodig’. Dat is vaak Quantum-Touch, maar soms gewoon een goed gesprek. Haar “zien” is vaak het zetje, de duidelijkheid of het begin van een volgende stap in de reis.

We kijken samen waar ik sta, wat me bezig houd. En tijdens een sessie zien we wel wat zich aandient en dat is verrassend mooi. Het gebeurt maar zelden dat ik zonder cadeautjes naar huis ga.

Wat ik vooral heel fijn vind, is dat je ALLES met haar kan delen. Geen oordelen, vooroordelen, niets is gek of raar. Ze deelt haar eigen ervaringen die mogelijk bruikbaar zijn voor jezelf. De lage drempel en de praktijk voorbeelden zijn voor iemand die zich emotioneel niet zo goed kan uiten “HEEL FIJN”.

Ineke

Vragen ?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan contact met mij op.

Voor leuke berichten over alles omtrent een heel fijn leven, kijk op de nieuws pagina.

Met vage klachten en pijntjes kwam ik geregeld bij de huisarts. I.v.m. aanhoudende buikklachten werd ik maar weer eens door gestuurd naar het ziekenhuis. Daar kwam ik niet veel verder, ik kreeg te horen dat ik op mijn voeding moest letten, prikkelbaar darm syndroom en lactose intolerantie had. De diëtiste kon me vertellen hoe of wat, volgens de schijf van 5 eten en melkproducten mijden. Hier werd ik echter niet beter van, eerder slechter. Er ging geen dag voorbij of ik had buikpijn die steeds erger werd. Mijn dagelijkse leven werd er door beïnvloed en ik was mezelf niet meer. Energie had ik niet en ik werd steeds magerder. Ik was er meer dan klaar mee, voelde me moedeloos en wist niet meer wat te doen.

Een collega vertelde mij over natuurvoeding en ik ben gaan google’en. Toen kwam ik op de praktijk van Marga uit. Ik had niets te verliezen en maakte een afspraak. Wat ben ik blij dat ik die stap heb gemaakt. Marga heeft veel goeds voor me gedaan. Ze heeft me laten inzien dat er meer verteerd moet worden dan alleen de voeding die ik eet. Ik kwam er achter hoog sensitief te zijn, niet erg maar wel iets waar ik mee om moet leren gaan. Mijn lichaam kon onmogelijk in balans zijn en dat is wat ik voelde. Marga hielp me bij wat ik beter wel of niet kon eten maar ook hoe ik om moet gaan met situaties en gevoelens. Ze heeft me in balans gebracht.

Nu, bijna een jaar later voel ik me goed, ik kan niet zeggen ‘de oude’. Nee, ik voel me zelfs beter dan ‘de oude’! Buikklachten heb ik nauwelijks meer, ik heb energie, de watten zijn uit mijn hoofd en veel vage klachten heb ik achter me gelaten. Soms heb ik een dag dat ik me niet goed voel maar ik weet dan wat ik moet doen, dat ik iets moet verteren. Het is iets wat bij me hoort en wie ik ben, dat begrijp ik nu en daar kan ik trots op zijn.

Wat ik anderen mee wil geven is vooral niet te twijfelen om te komen. Ga op je gevoel af, het zal je hopelijk veel goeds doen.

Marga, nogmaals bedankt, je bent een supermens!

Bianca

Ik was al ruim 2 jaar met een soort tennisarm-klachten bij een fysiotherapeut en ostheopaat geweest, en dat had nog geen blijvend resultaat opgeleverd, telkens na een paar dagen kwam de pijn in mijn arm weer terug. Tijdens de 1e behandeling door Marga voelde ik de pijn letterlijk wegtrekken, en sindsdien heb ik geen enkele last van mijn arm meer gehad.

Ook mijn rugklachten waren na 2 behandelingen veel verder verdwenen dan ooit. Het is zo wie zo een heel aparte ervaring, die quantum touch behandeling, en het heeft mij in ieder geval heel erg geholpen.

Dus Marga, heel erg bedankt en ik hoop dat je nog heel veel mensen van hun klachten zult kunnen afhelpen.

Marjolijn

Wil je graag jouw eigen ervaringen met Heel fijn delen, stuur een e-mail