Oefen en samenzijn momenten

Hoe vaker je oefent met energie- of lichaamswerk hoe meer ervaringen je opdoet en daardoor ontstaan vaak ook weer vragen. Uiteraard heb je al een keer de workshop Heel-jezelf gedaan waar je de grondbeginselen geleerd hebt. Deze ochtenden en avonden zijn gewijd aan het delen van ervaringen, het beantwoorden van vragen en mocht er behoefte zijn, om te oefenen met elkaar.

Bovendien is het in de huidige tijd gewoon fijn om met elkaar te zijn en van gedachten te wisselen. Zeker nu het speelveld om ons heen sterk verandert en degenen met een kritische kijk en de steeds terugkerende ‘waarom’ vraag ongewenst zijn.  Toch is het fijn om over de veranderende wereld te sparren en de ups en downs met elkaar te delen. We gaan daarbij ook in op datgene wat het in jou aanraakt. Dat maakt vaak helder waar er nog innerlijk werk te verrichten is en waar je uitdagingen liggen.

We starten met een geleide aardingsoefening en het verhogen van de eigen energie en aansluitend zien we waar er behoefte aan is en wat er verder ontstaat.    

Graag even een berichtje als je zin hebt om te komen, dan zorg ik dat er voldoende thee klaar staat. Voel je vrij om zowel op de ochtenden als op de avonden te komen!

Locatie
Langendijksestraat 15-4 4715 PH Rucphen óf Lindonk 3 4631 PP Hoogerheide

Investering; Er wordt een verblijdende bijdrage gevraagd. Waarom? Omdat ik er blij van word om jullie te ontvangen, kennis te delen en mensen samen te brengen, maar ook ik mag me op de een of andere manier voorzien in mijn levensonderhoud dus deel met me wat jij het waard vind of wat je kunt missen. Daar word ik dan weer blij van. Er zal een potje klaar staan waar je je bijdrage in kunt doneren.

Wil je je aanmelden of heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem telefonisch of per e-mail contact met mij op.

 

Data;

Vanwege de drukke agenda staan er nog geen momenten ingepland.