Tijd om te ont-moeten

In deze bijzondere tijd waarin eigenlijk niets meer is wat het lijkt en jij je daarin verdiept hebt, kan het soms moeilijk zijn om je daarover uit te spreken. Er zullen veel mensen zijn die niet weten waar ik het over heb maar degenen die dat wel weten zullen begrijpen wat een impact deze zin heeft op het dagelijkse leven. En wat het teweeg brengt in het o zo rijke innerlijke leven.

De opmaat naar deze fase is al vele jaren gaande, het kristalliseert zich echter de laatste jaren steeds duidelijker uit waardoor het ons ook direct raakt. Het maakt dat veel relaties op wat voor manier dan ook gewoon niet meer passen en ook dat brengt afscheid en de bijbehorende rouw met zich mee. Je moet dapper zijn om met het eenzame en op jezelf teruggeworpen gevoel vrede te sluiten. Het vraagt om een grote schoonmaak in jou en gelukkig ondersteunt de verhoogde energie rondom de Aarde je in dit proces. Natuurlijk kun je de wereld om je heen de schuld geven van datgene wat jou een ongemakkelijk gevoel geeft.  Weet echter dat alles wat een ander bij jou aanraakt als ongemakkelijk en irritant je een thema zichtbaar krijgt wat jij zelf nog uit mag werken. Anders resoneert het niet bij je. Uiteraard blijven waarheid en eerlijkheid  thema’s waar niemand mee weg kan als deze bedoezeld raken maar ook hier kun je jezelf afvragen; ‘waar huist dat mogelijk nog in mij?’ Als je een mooie wereld wilt creëren zul je toch echt eerst bij jezelf mogen beginnen.

In de workshop Heel-jezelf wordt hier uitgebreid op ingegaan en leer je je eigen energie te verhogen. Fijn is het om dat regelmatig te oefenen want oefening baart kunst. Vandaar dat deze oefen- en ontmoetingsmomenten in het leven zijn geroepen. Om met elkaar te zijn, het eigen energieveld en daardoor het collectieve energie te verhogen en om met elkaar te delen en naar elkaar te luisteren.

Kijk voor meer info; https://www.heel-fijn.nl/workshops-en-cursussen/workshops/heel-jezelf-oefen-en-samenzijn-momenten/

Ik hoop jullie te mogen begroeten. Liefs Marga