Het hoog houden van je trillingsfrequentie is momenteel van essentieel belang. Het verhogen van mijn eigen trillingsfrequentie de afgelopen maanden is een ontdekkingstocht geweest om in dat hartcentrum te kunnen blijven. In je hartcentrum zitten voor anderen (geven, geven, geven) is nog altijd een heel stuk makkelijker dan in volledige acceptatie en liefde met jezelf te zijn en ondanks dat ik dacht dat ik al behoorlijk wat bekeken had, bleek er nog genoeg over te zijn. En juist dat bloemenveld op die biologisch-dynamische grond was perfect oefenmateriaal om een hoop voelbaar te krijgen en daardoor in die hoge trilling te kunnen blijven, iets waar ik me anders heel bewust op af moest stemmen. Maar met de natuur om je heen wordt alles vanzelf lichter.

Moeder Aarde is namelijk al een aantal jaren druk bezig haar trillingsfrequentie ( De Schumann resonantie) te verhogen en heeft daar de afgelopen maanden eens flink vaart achter gezet. Alsof er haast geboden is 😉

Mocht je een mooi lijntje met Moeder Aarde hebben en je zintuigen al wat opgerekt zijn dan is dat vast al een poosje voelbaar voor je. En het kan niemand ontgaan zijn wat dat voor gevolg heeft. Want als de trillingsfrequentie van de Aarde omhoog gaat, heeft dat effect op alles wat op Aarde leeft met als doel dat datgene wat met haar verbonden is op die hoge trilling mee gaat resoneren. Bewust of onbewust, het gebeurt gewoon. Dat maakt dat alles wat niet mee kan in die hoge frequentie als ballast zal worden ervaren. Ieder individu gaat daarmee te maken krijgen met de uitnodiging om naar datgene wat je belast te durven kijken en te accepteren dat ook dat een deel van jou is, in plaats van dat gevoel van onvrede te richten op jezelf of de ander.
Dus al de emoties die je al vele jaren bewust of onbewust weggeduwd hebt, waar je innerlijk slecht mee weg kunt, wat schuurt of wat je het liefst ontkent, daar mag je nu jouw licht op laten schijnen. Pas dan kan het jou loslaten en dat gaat nu sneller dan wij beseffen. Precies dat wat er zich nu wereldwijd afspeelt, zien wij ook terug in onszelf.
Wil je de wereld veranderen, heb de moed om de zwaarte in jou te belichten. We hebben allemaal emoties en blokkades in ons waarvan we weten dat het niet de hoofdprijs in lichtheid zal verdienen (hoeveel mens kun je zijn ;-)), het is nu echter wel de kans om dat wat zich aan negatieve emoties in jou aandient (gericht op jezelf of op een ander) eens te belichten om te zorgen dat ook jij mee gaat resoneren en in je hartcentrum kunt blijven.

De afgelopen 6 maanden hebben mij heel wat helderheid gebracht. Sommige emoties waren kort en heftig met bijbehorend lichamelijk ( brak) gevoel waar anderen emoties als vanzelf oplosten nadat het belicht en doorvoelt werd. Het werd een soort van kluizenaars zomer, alleen praktijkwerk, werk bij ‘De Heulhoeve’ en in de BD-bloemenpluktuin en wat was het heerlijk! Geen enkele sociale afleiding,- verplichting of ruis op de lijn maar tijd genomen voor wat zich aandiende in mijn eigen innerlijk leven. Met het spontaan bovendrijven( ik noemde het steeds de badeendjes die boven ploppen ookal duw je ze steeds weer onder water) en belichten van heel wat belemmerende emoties opgeslagen in het cel-geheugen van mijn lichaam, velen tot die tijd volledig onbewust, werd het steeds makkelijker om in die hoge trilling te blijven en verloor ik als vanzelf ook in het fysieke lichaam het nodige aan gewicht. En dat is voor een Bourgondische mollige Marga best bijzonder 😉 Om vervolgens te handelen naar de verworven inzichten is niet altijd even gemakkelijk en zeker soms pijnlijk geweest omdat je niet anders meer kunt dan afscheid nemen van gewoontes die niet meer passend zijn bij jouw leven maar het heeft me wel heel veel rust en ruimte gegeven.

De kunst en de noodzaak voor de komende maanden gaat voor mij en velen van jullie zijn; om voldoende met de Aarde verbonden te blijven zeker met de toenemende chaos waar we nog in terecht gaan komen de komende periode. Niet alleen vanwege het virus maar des te meer vanwege het onbelichte wat zichtbaar zal gaan worden in de wereld en het beleid waartot we ons moeten verhouden. Toch gaat het verhogen van die trilling een grotere positieve ommekeer brengen dan velen van ons zich nu realiseren.

Inmiddels lukt het me, door vallen en opstaan, om grotendeels in vertrouwen te blijven en voor degene die daar behoefte aan hebben komen er binnenkort voor de workshop Heel-jezelf nieuwe data online en worden er vaste wekelijkse uurtjes ingepland om met een paar mensen te oefenen om de eigen trillingsfrequentie te verhogen. Maar hierover later meer, eerst de pluktuin afronden en daarna de volgende stappen.

Hartegroet, Marga