Na een lange tijd weer eens een bericht. Niet dat er niets nieuws te melden was het afgelopen jaar maar het nieuws wisselde elkaar zo snel af dat het niet bij te houden was en aangezien ik al geen communicatie tijger ben ontbrak het me door al het nieuws aan zin om er wat zinnigs over te schrijven.

Zoals velen wel hebben ervaren was het afgelopen jaar er een waarin je voor je thema’s gezet werd, niet goedschiks dan weefde het leven de draden dat je wel weerstand op een ander ( fysiek) vlak ondervond. Dit alles bedoeld om de weg naar binnen, in jezelf, te vinden.

Ook mijn jaar was pittig. Ik ben voor thema’s gezet waar ik nog geen bewustzijn op had en het voelde alsof ik me een jaar lang door een dikke laag modder heb getrokken. Ik ben verhuisd en werkelijk alles wat daarbij tegen kon zitten zat tegen. Blijkbaar nodig want zodoende kwam ik op onontgonnen delen van mezelf en mijn familielijn uit. Het heeft me veel ‘snot en kwiel’ gekost ( lees; bloed, zweet en héél veel tranen) en er waren momenten dat ik het echt niet meer zag zitten.

Maar het heeft me heel veel moois opgeleverd; dat er uit alle hoeken en op allerlei manieren hulp geboden en tranen gedroogd werden, dat ik gewoon dankbaar kon zijn voor die hulp en er zelfs om kon vragen (voor iemand die alles graag zelf doet is dat heel wat) en dat mocht ik blijkbaar ontdekken. Dat je gered wordt door lieve vrienden als je dreigt te verdrinken en dat een mens tot veel meer in staat is dan gedacht. Ik heb mezelf op veel vlakken verbaasd en overtroffen en ben dankbaar voor de ont-wikkelingen  het afgelopen jaar. Er zijn vast nog wel wat losse eindjes weg te werken maar daar kom ik vanzelf bij uit.

Een mooie nieuwe podcast over het uitwerken van thema’s van dit leven, vorige levens en familielijnen door Jorn Luka en Maarten Oversier. De moeite van het kijken of beluisteren waard;https://thetruemanshow.com/podcast-152

De focus kan dit jaar naast het klussen op mijn nieuwe stek dus ook weer met veel plezier op de moes- en bloementuin. De oogst was afgelopen jaar boven verwachting en ondanks alle tijdsdruk en hectiek heb ik toch nog kunnen verwerken voor zalven en tincturen. We oogsten nog steeds volop uit de moestuin, wat een rijkdom is dat! Ik hoop er dit jaar wat meer in alle rust van te kunnen genieten.  Buiten de zelf geoogste zaden zijn er ook weer een aantal nieuwe bloemenzaden besteld en nog meer groente soorten. Voor je het weet is het weer tijd om voor te zaaien, ik kijk ernaar uit!

De maand oktober was de praktijk gesloten omdat mijn nieuwe plekje nog niet klaar was en mijn huis  verkocht was. Inmiddels heb ik mijn draai op mijn nieuwe stek weer gevonden en is het fijn om ook van daaruit te kunnen werken. Het “puzzelen” in een 1 op 1 begeleiding naar de oorzaak van klachten daarbij steeds meer de Germaanse geneeskunde hanterend maakt het zo onwijs interessant en treffend.

De vraag naar huisbezoeken neemt een enorme vlucht met alle kindjes van de Nieuwe Tijd die veel meer waarnemen in huis dan wat papa en/of mama kunnen zien of voelen. Zeker als de belasting van eerdere bewoners nog aanwezig is. Die verscheidenheid zorgt ervoor dat het ik er steeds weer zo blij van word, hoe heftig het soms kan zijn.

Zeker omdat steeds duidelijker wordt dat de hulpvrager de eigen therapeut is, ik reik aan maar je doet het écht zelf!! Gezien de snelheid waarmee de bewustzijnsontwikkeling in het collectieve veld gaat, ondersteund door de verhoging van de Schumann resonantie en de zonnevlammen heb ik over een paar jaar waarschijnlijk geen ‘werk’ meer….dan kan een ieder dat wat ik nu aanreik.

Rest mij nog mijn nieuwe adresgegevens door te geven die uiteraard ook op deze website te vinden zijn en jullie veel goede moed te wensen voor alle ont-wikkelingen;

Langendijksestraat 15-4 4715 PH Rucphen

en

Lindonk 3 4631 PP Hoogerheide. Vanuit deze plek zullen de moes- en bloementuin activiteiten plaatsvinden.

Op beide adressen is het een genot om aan de rand van het bos te zijn. Er kan werkelijk niets op tegen de helende werking van de natuur. Je hoeft er alleen maar te zijn en van te genieten. Als dat dagelijks kan is dat ware weelde 😉

Een zonnige groet

Marga