Heel jezelf!

Lijkt het je interessant om te ervaren dat ook jij het zelf genezend vermogen van jouw lichaam kunt ondersteunen en hoe je dat kunt doen? Dan is deze workshop beslist iets voor jou!

Tijdens deze avond ga je ontdekken hoe je jouw eigen energie en die van anderen kunt ervaren en onderscheiden. Vervolgens ga je ontdekken hoe je die energie kunt bundelen en sturen waardoor het een krachtig instrument wordt.

Rondleiding

Wil je graag eens beleven hoe het werk er op een
BD-tuinderij uitziet?

Lees meer over de rondleidingen op zaterdag gedurende het oogstseizoen bij de Kromme Lepel en over onze bio-dynamische bloemenpluktuin.

Kookworkshops

De kookworkshops worden vanwege de drukke werkzaamheden alleen in de herfst-/winterperiode gegeven. Daarbij krijgt steeds 1 soort groente de hoofdrol waarmee we dan diverse gerechten klaar gaan maken. Om de creativiteit te stimuleren en de veelzijdigheid van een gewas te ervaren.

Er staan er al een aantal op de agenda voor het najaar 2018! Doe je gezellig mee?

Workshops Heel-fijn

 

Lees meer over de workshops door op de afbeelding boven de workshop te klikken. Hier kun je je tevens aanmelden voor de betreffende workshop.

Heb je vragen over een workshop of behoefte aan meer informatie, neem telefonisch of doormiddel van het contactformulier contact met me op.

Ik beantwoord zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail je bericht.