Heel jezelf!

Lijkt het je interessant om te ervaren dat ook jij het zelf genezend vermogen van jouw lichaam kunt ondersteunen en hoe je dat kunt doen? Dan is deze workshop beslist iets voor jou!

Tijdens deze avond ga je ontdekken hoe je jouw eigen energie en die van anderen kunt ervaren en onderscheiden. Vervolgens ga je ontdekken hoe je die energie kunt bundelen en sturen waardoor het een krachtig instrument wordt.

Rondleiding

Wil je graag eens beleven hoe het werk er op een
BD-tuinderij uitziet?

Lees meer over de rondleidingen op zaterdag gedurende het oogstseizoen bij de Kromme Lepel en over onze bio-dynamische bloemenpluktuin.

Kookworkshops

De kookworkshops zijn een beetje onder druk komen te staan vanwege alle andere werkzaamheden. Deze workshops vragen dusdanig veel voorbereidingstijd en activiteit om voldoende deelnemers te krijgen dat ze voorlopig niet op de agenda gezet worden. Mocht je toch graag met een groepje willen komen koken dan kun je me uiteraard een berichtje sturen.

Workshops Heel-fijn

 

Lees meer over de workshops door op de afbeelding boven de workshop te klikken. Hier kun je je tevens aanmelden voor de betreffende workshop.

Heb je vragen over een workshop of behoefte aan meer informatie, neem telefonisch of doormiddel van het contactformulier contact met me op.

Ik beantwoord zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail je bericht.